A motoroknál hatványozottan fontos, hogy olajozottan menjenek a dolgok

Motorolaj nélkül az autóink csupán pár percig tudnának működni. A fémszerkezetek egymáson való mechanikai ingere, súrlódása teljesen kiütné őket. Az olaj tehát az egyik legalapvetőbb és legfontosabb dolog az autózásban, a különféle szerkezetek mechanikájában és működésében.

Az olajnak a megfelelő helyekre való eljuttatása különféle eszközökkel történhet meg. Az egyik ilyen roppant egyszerű eszköz az olaj pumpa, melyet kézi olaj pumpának is neveznek, illetve olajfeltöltőként is emlegetik ezt az eszközt.

Ennek a szerkezetnek a segítségével csupán kézi erővel is kinyerhető mondjuk egy hordóból az olaj, hogy aztán egy másik helyre, egy szerkezet működtetéséhez feltöltsük azt. Ez az olaj pumpa nemcsak olaj felszívására vagy feltöltésére alkalmas, hanem még tisztítószerekkel kooperálva is hasznát vehetjük.

Természetesen nagyon fontos, hogyha például két jelentősen eltérő sűrűségű és viszkozitású anyagot használunk egyazon pumpával, akkor a két anyag használata közben alaposan tisztítsuk ki az olaj pumpát.

Az olajwebshop.hu-ról az olaj pumpa rendelése is nagyon egyszerűen történik, hisz a kiválasztott termékre kattintva máris a virtuális kosarunkba raktuk azt.

Amennyiben a személyes vásárlást jobban preferáljuk, úgy azt is megtehetjük, ugyanis az olajwebshop.hu rendelkezik mintaboltokkal is Kőbányán, Óbudán és Kelenföldöm.

A rendeléseket az olajwebshop.hu 20 kilogramm tömeg/csomag nagyságig a Fáma futárral szállítja ki.  Ezenkívül még lehetőség van az MPL futárszolgálat igénybevételére is, valamint megrendelt csomagjaink a legtöbb MOL, illetőleg OMW töltőállomás csomagpontjain is átvehetőek.

Amennyiben mégis valamely kérdés adódna a könnyen kezelhető webshop működésével kapcsolatban, akkor egy roppant pontos és rövid ismertetőt is találunk a weboldalon, ahol különféle tippeket és trükköket árulnak el a webáruház használatáról. ĺgy többek között itt arról is tudomást szerezhetünk, hogy a weboldal felső menüsorában az olajwebshop.hu által forgalmazott márkák vannak feltüntetve, valamint azt is megtalálhatjuk, hogy a felső menüsorban a személygépkocsi, illetőleg motorkerékpár megnevezésre kattintva már kategorizálása is kerülnek a kenőanyagok. Itt még a viszkozitás megjelenítéséről, annak módjairól is olvashatunk.

Még további segítséget kaphatunk itt a motorolaj kiválasztásának módjáról, mely az olaj kereső gyűjteményhez, annak kitöltéséhez ad tanácsokat, mely azért fontos, mert ennek a rendszernek a használatával megtudhatjuk, hogy gépjárművünkhöz, motorgépjárművünkhöz melyik olaj a legoptimálisabb.

Az olajwebshop.hu weboldalán szerepel a százszázalékos elégedettségi garancia piktogramja, amely többek közt azt jelenti, hogy az internetes rendelés utáni reklamáció esetén visszaküldhetjük az olajwebshop.hu részére azt a terméket, mellyel nem vagyunk megelégedve. Ebben az esetben nem kaphatjuk meg a visszaküldött termék árát, viszont azt levásárolhatjuk. Fontos információ, hogy erre csak úgy van lehetőségünk, ha megőriztük az eredeti számlát.

Az olajwebshop.hu a motorolajok eredetiségére százszázalék garanciát ad. ĺgy, ha tőlük vásárolunk, nem járhatunk úgy, hogy járműveink tönkremenetele után azt konstatáljuk, hogy becsaptak bennünket, mert nem eredeti olajat vásároltunk.

Az olajwebshop.hu ezenkívül, mint nívós üzlet, megkapta az Árukeresőtől a hiteles vásárlási kalauztól is a tanúsítását, mint megbízható bolt.

Az olajwebsho.hu az internetes megrendelések esetén is biztosítja a megrendelt termékek személyesen történő átvételét. Ez a lehetőség Budapesten, a X. kerületben, a Gyömrői út 115. alatt él, hétfőtől péntekig 8:00-tól 17:00 óráig.

 

 

Az olajwebshop.hu az olaj pumpán kívül még számos autófelszerelési terméket kínál. ĺgy például különféle kötelező és biztonsági felszerelések, ablaktörlő lapátok, védőhuzatok, takarók, valamint téli termékek is megtalálhatók. Ezek a téli termékek a jégkaparók, jégoldók, vagy hólapátok.

Emellett még üzemanyagkannák, láthatósági mellények, elsősegélycsomagok, elakadásjelző háromszög, gumipók és megannyi hasznos, adott helyzetben idézőjelesen akár életet mentő eszköz is beszerezhető az olajwebshop.hu-tól.