Létezik megoldás a töredezett haj problémájára?

töredezett haj

Amikor a frizuránk extrém hőmérsékletnek és páratartalomnak van kitéve, ami nyilván a leggyakrabban a téli és a nyári hónapokban fordul elő, erősen meggyengülhet, törékennyé és fénytelenné válhat. Ezek a tényezők a hajvégeket érintik a legsúlyosabban. Ilyenkor hajlamosak kiszáradni és kissé egy seprűre hasonlítani. Szerencsére a Varga Cseppek hatásos termékeket hozott létre a töredezett haj ápolására. Ha eddig még nem hallottál róluk, akkor most jól figyelj! A VARGA Hajerősítő Cseppek például kis üvegcsébe csomagolva és kényelmes adagolóval vannak ellátva, így könnyen és minimális macerával használhatod ezt a készítményt a töredezett hajadra.

Az eredményre sem kell majd sokat várnod, mert már néhány használat után látni és érezni fogod. A töredezett hajnak a legtöbbször több oka is lehet és ezek gyakran kéz a kézben járnak egymással. A háttérben ugyanúgy állhat az ásványi anyagok és vitaminok hiánya, mint a hajfestékek vagy hajsütővasak okozta túlzott szárazság is. A legtöbbször mégis a nedvesség hiánya a legfőbb ludas, ami köztudottan sérült hajszerkezetet eredményez. Ezeken a tényeken alapulva, a VARGA Hajerősítő Cseppek a töredezett haj hidratálására és vitaminokkal való táplálására összpontosítanak, hogy ellensúlyozzák a környezet káros hatásait.

Hajhullás okai nőknél – van kiút?

A hajvesztés egy nagyon zavaró jelenség, ami nemcsak az egyik, hanem mindkét nemet érinti. Bár ez az idegesítő probléma gyakrabban fordul elő az erősebbik nem képviselői körében, de a hölgyeknél is ugyanúgy jelentkezhet kisebb vagy nagyobb mértékben. A hajhullás okai nők millióit érintik szerte a világon, számos különböző tényezőre vezethetőek vissza. Ezek mögött bizonyos betegségek, mellékhatásokkal járó gyógyszerek és fizikai vagy érzelmi stressz is állhatnak.

Íme néhány tényező, ami a vizsgálatok szerint a leggyakrabban felel az 50 év feletti hölgyek hajkoronájának ritkulásáért: az öregedés, a hormonváltozások, a menopauza, a genetika és a stressz, ami lehet fizikai vagy érzelmi eredetű, illetve természetesen a rossz táplálkozás. Jelenleg nincs olyan ismert kezelés az állapot megelőzésére, ami bizonyítottan és mindenkinél működik. De a hölgyek számos lépést tehetnek a további károsodások megjelenése vagy a megelőzés érdekében. Tanácsos például a fejbőrt értékes illóolajokkal ápolni. Ha néhány cseppet bemasszírozunk a fejbőrbe a VARGA Hajerősítő Cseppekből, élénkíthetjük a hajhagymák működését és elősegíthetjük a haj növekedését. Így a hajhullás okai nők milliói esetében könnyen orvosolhatóak.