Értékszámláló gépek amik felismerik a forint bankjegyeket

Az értékszámláló gépek a bankjegyszámlálók legújabb generációját képviselik. Amíg a hagyományos bankjegyszámláló csupán a behelyezett bankjegyek darabszámát képes megadni, addig egy értékszámláló gép már a pontos összeget is képes kijelezni a számolás végeztével. Ez azt jelenti, hogy ha egy vegyes címletekből álló pénzköteget helyezünk a gépbe, akkor a számlálást követően megkapjuk a pontos végösszeget is.

Az értékszámláló gépek modelltől függően 8-10 valutát képesek kezelni, ezekből természetesen az egyik a forint, de minden gép alkalmas euró és dollár számlálására is. A címletek a kötegben lehetnek keverve is, elforgatva is, az értékszámláló akkor is felismeri őket. A NEXT Irodatechnika Kft. által forgalmazott értékszámláló gépek számolási pontosság közel 100%-os, tévesztés csak nagyon ritka esetben fordulhat elő.

Ez a nagypontosságú értékfelismerés egy speciális szenzornak köszönhető, amit hivatalosan CIS értékelőnek neveznek. A CIS szenzor a gépek belsejében helyezkedik el, kívülről nem is látható, a dolga pedig a bankjegyek azonosítása. Ez az apró, de annál hasznosabb szenzor minden egyes a gépben áthaladó bankjegyről készít két fényképfelvételt. Ezeket a képeket az érékszámláló gép szoftvere összeveti a korábban már eltárolt mintákhoz és a legkisebb eltérés esetén is azonnal riasztja a kezelőt, hogy manuálisan is ellenőrizhesse a jelzett bankjegyet.

Az értékszámláló gépek jelentősen megkönnyíthetik a napi pénzkezelési munkát, mivel villámgyorsan és nagyon pontosan végzik a feladatukat. Ne feledjük, egy gép mindig többet lát, mint egy ember, még csak véletlenül sem csúszhat át olyan bankjegy, ami nem eredeti. Elegendő csak a karbantartásra ügyelni, és a pénz ellenőrzését a gépre bízhatja.

Értékszámláló gépekből széles kínálattal várja a https://www.nextiroda.hu webáruház, ahol szakérő kollégák segítenek önnek megtalálni az ideális értékszámláló gépet.