A fa építőkocka a kicsik kedvence

fa építőkocka

Tökéletes választásnak bizonyul, hiszen képes több órán keresztül lekötni a gyermekek figyelmét, miközben fejleszti a különböző készségeket. A fa építőkocka által felfedezhetőek az alakzatok, a színek és a méretek. A környezetbarát anyagból készült elemek biztonságosak és tartósak. Jól bírják a rendszeres igénybevételt. Ez azért is fontos, mert ha megtetszik a kicsinek, akkor biztosan mindennap elő fogja venni.

Nem kell attól tartani, hogy a fiók mélyén vagy rosszabb esetben a kukában landol. Nincsenek előírt szabályok a használatot illetően, hiszen minden a kicsi fantáziájára van bízva. A készlet sokféle variációban van jelen a játéküzletekben. A szett megvásárlása során figyelembe kell venni a kicsi életkorát. 1 éves kor felett javasolt olyat választani, ami nagyobb méretű elemeket tartalmaz.

A picurkák célja ilyenkor még nem más, mint a magasabb tornyok létrehozása, amelyeket örömmel döntenek le. A fa építőkocka bonyolultabb változatban is beszerezhető, amit a gyártók 5 éves kortól ajánlanak. Az apróbb elemek összeillesztése már korántsem olyan könnyű feladat. Rá kell jönni arra, hogy mi hová tartozik, viszont a mai gyermekeknek ez egyáltalán nem jelent nagy kihívást.

Megmozgatja a fantáziavilágukat és megtanítja őket arra, hogy a problémákat önállóan tudják megoldani. A fa építőkocka lehetőséget nyújt arra, hogy a család apraja-nagyja együtt szórakozzon. A közös programok együttműködésre és csapatjátékra sarkallják a csemetéket, ami iskoláskorban előnyként szolgál majd. Az okosjatek.hu oldalon a fa építőkocka készletek rövid bemutatással érhetőek el. A leírásban minden fontos adat fel van tüntetve.